top of page
Søk

Oppdatering fra atelieret


Den ene kortveggen i atelieret, "pepret" med malerier og innrammet grafikk.

I høst byttet jeg atelier i Det gule huset på Disen Kulturveksttun. Rommet er virkelig flott, med store vinduer og eksepsjonell takhøyde. Her må det ekstra høy stige til for å skifte lyspærer.


To malerier, endelig ferdigmalt, stående på hvert sitt staffeli i atelieret.

Jeg har også gått i gang med malingen igjen, og har nå fullført flere akrylmalerier som har stått urørt 1-3 år. Jeg har faktisk aldri stilt ut maleriene mine før, så første mulighet til å se bildene utstilt blir i Oslofjorden Kunstsenter i Drøbak i april.


"Septett" blir å se på utstilling i Oslofjorden Kunstsenter i Drøbak i april. Akryl på lerret, 80x80 cm.

Mitt første salg av maleri skjedde også for et par dager siden. Jeg hadde hatt besøk i atelieret, og vedkommende kjøpte maleriet i Galleri EKG i Hamar da det var ferdig. Bildet har tittelen "I det grønne", og måler 50x70 cm."I det grønne", 2023-24, akryl på lerret, 50x70 cm. Maleriet er solgt.

Jeg kommer til å levere noen flere malerier dit etter hvert, også i forbindelse med utstillingen min under Kirsten Flagstad Festival i Galleri EKG i juni.Utsikten fra atelieret mot jordet bak Det gule huset på Disen Kulturveksttun.

Om du ønsker å besøke meg i atelieret for å se på grafikk og maleri, så er det bare å ta kontakt!Foto fra atelieret tatt av min gode ateliernabo, fotograf og kunstner Mathilde Nicoline Bergersen.

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page