top of page
Søk

Juleutstillingen 2022, Oppland Kunstsenter


Jeg deltar med to arbeider på Juleutstillingen 2022 på Oppland Kunstsenter. Utstillingen åpner lørdag 19. november klokken 14.00 med åpningstale av Kjerstin Lundgård, leder for hovedutvalget for kultur i Innlandet fylkeskommune.


Oppland Kunstsenter, BKI og NKI samarbeider om en Julefest for kunstnere og andre venner av kunstsenteret direkte etter åpningen. Her blir det musikk, mat og drikke og hyggelig sosialt samvær. Fri entré!


Juleutstillingen er et generøst og overskuddspreget tilsnitt til senterets utstillingsprogram som primært ellers består av separatutstillinger. I årets siste utstillingsperiode vises en salong- og juleutstilling. Galleriet males om, det blir tepper på gulvene, sofaer, bord og stoler, servering og arrangementer til angitte tider, og kunst over alt, fra gulv til tak. Kunstnerne som stilles ut representerer et bredt spekter av uttrykk, teknikker og materialer; hele skalaen innen samtidskunstfeltet samles i en og samme utstilling, og med hovedvekt på kunstnere fra Innlandet.


Det vil bli en rekke åpne arrangementer i utstillingen; som kunstnersamtaler, verksteder og presentasjoner. Utstillingen vises t.o.m. 21. desember.


Velkommen!

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page