top of page
Søk

Forberedelser til separatutstilling i Galleri EKG


Slik ser det ut når man får en hel utstilling tilsendt i posten! Jeg hadde flere slike "bildetårn" til signering og nummerering i atelieret forleden kveld. Bildene er printet på Hahnemühle akvarellpapir, og noen av motivene har også fått revede kanter, eller deckle edge. På disse har jeg signert nederst på selve motivet. Jeg synes de fikk et spennende uttrykk.


Dette er et utsnitt av mitt nyeste verk, "Solhilsen", som måler hele 120x80 cm, og her ser man den revede kanten av trykket. Dette er mitt største motiv hittil. Morsomt å se bildet ferdig printet, jeg synes fargene kommer til sin rett. Bildet eksisterer i et begrenset opplag på 3 eksemplarer.


Signerte og nummererte bilder levert til Galleri EKG for innramming. Øverst i bunken ligger "Humanity", som måler 50x50 cm.


Utstillingen åpner lørdag 10. april kl. 12.00. Velkommen!


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page