top of page
Søk

Kommende utstilling: "Innlandet", Galleri Eirik Jeistad, HamarTil våren blir det utstilling i Galleri Eirik Jeistad, et lite galleri i Hamar sentrum som fokuserer på utstillinger innen foto. Utstillingsperioden blir fra 27. april – 11. mai 2019, og utstillingen har fått tittelen "Innlandet".

Opplev Innlandet i et fortryllende univers med tydelige referanser til oss som bor her. Inspirert av filosofi og mytologi smeltes fotografiene sammen og viser oss det vakreste fra vår region. Vi demper lyset vi ikke ser og unner oss en reise inn i drømmene. Maria Natalie Skjeset jobber med fotobasert digital teknikk og presenterer et utvalg av bejublet og ettertraktet fotokunst. Maria kommer rett fra separatutstilling i Fotografiens Hus i Oslo, og vi er stolte av at hun ønsker å vise fotokunsten sin i nærhet til opprinnelsen. – Galleri Eirik Jeistad

Dette blir min andre separatutstilling i Hamar, og jeg gleder meg til å vise digitale fotocollager med utgangspunkt i fotografier fra Innlandet! Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Se arrangementet på Facebook.


bottom of page