top of page
Søk

Fotoutstilling i Galleri Eirik Jeistad, Hamar, 27. april – 11. mai

Oppdatert: 28. apr. 2019


Foto: Eirik Jeistad.

Fra pressemeldingen:

Fotokunstner Maria Natalie Skjeset (29) fra Stange åpner utstillingen Innlandet på Galleri Eirik Jeistad i Hamar, lørdag 27. april 2019 kl. 14–16.


Maria jobber innenfor kamerabasert kunst med vekt på fotobasert digital grafikk. For å lage et bilde bearbeides egne fotografier direkte i et digitalt fotoredigeringsprogram. Ett enkelt bilde kan bestå av flere titalls fotografier som hun gjennomarbeider digitalt slik at det fotografiske utgangspunktet glir over i et malerisk uttrykk.


De fleste bildene fotograferer jeg i mitt nærområde rundt Mjøsa.

Utstillingsplakater på den blå døren til galleriet med inngang fra Sverres gate i Hamar sentrum.

Frodige kornåkre i Stange, dagliljer på Domkirkeodden i Hamar, båter og glødende solnedganger som speiler seg i Mjøsa, vannliljer i Mosjømarka i Løten og Fredsplatået på Tronfjell i Alvdal. Dette er utgangspunktet for mange av hennes collager.


Gjennom kunsten søker jeg en forbindelse mellom naturen rundt oss og menneskets indre landskap.

Fra utstillingen i Galleri Eirik Jeistad.

Maria har hatt flere separatutstillinger, blant annet i Fotografiens Hus i Oslo, Holmsbustuene, Stange Kunstforening og Skedsmo Kunstforening. I tillegg har hun deltatt på flere kollektivutstillinger og den juryerte Innlandsutstillingen. I 2017 mottok hun Stange kommunes kunstnerstipend.


Åpning

Lørdag 27. april kl. 14–16. Utstillingen henger til lørdag 11. mai.


Øvrige åpningstider

Torsdager kl. 10–14 Lørdager og søndager kl. 12–14.


Om Galleri Eirik Jeistad

Et lite, privateid fotogalleri i Hamar sentrum drevet av fotograf Eirik Jeistad. Du finner galleriet i Grønnegata 55, med inngang fra Sverres gate (den blå døren).


Se mer på www.galleri.eirikjeistad.no.Foto: Eirik Jeistad.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page