top of page
Søk

Snart klar for utstilling på Fotografiens HusDet siste året har jeg arbeidet med en ny serie bilder inspirert av naturens symbolikk. Jeg har blant annet fotografert vannliljer i et tjern som går igjen som motiv i flere av bildene. Noen av disse bildene blir med på separatutstillingen "Naturen er en skog av symboler" som åpner i Fotografiens Hus torsdag 9. august. Her er en sniktitt på noen av de ferdigtrykte bildene levert til innramming tidligere i sommer.


"From Within" (2017), fotobasert digital grafikk, 70x84 cm, opplag 12, trykket på akvarellpapir.


Utsnitt av bildet "From Within".


Ornamentale rammelister.


Utsnitt av "Red".


Utsnitt av "Magnolia Gold".


"Magnolia Gold" (2018), fotobasert digital grafikk, 70x70 cm, opplag 12, trykket på akvarellpapir.


bottom of page