top of page
Søk

Innlandsutstillingen 2018Velkommen til åpning av Innlandsutstillingen 2018, lørdag 7. april kl. 12.00 i Galleri Hamar kulturhus, hvor jeg har blitt antatt med to verk. Utstillingen åpnes av ordfører Einar Busterud og kulturhusleder Terje Gloppen. Programansvarlig Mocci Ryen er konferansier, og det blir musikalsk innslag ved bandet Narum.

Innlandsutstillingen er en åpen juryert utstilling som arrangeres for tredje år på rad av Hamar kulturhus. I år var det 99 søkere og totalt 264 innsendte verk. På utstillingen presenteres 51 antatte verk, alle av kunstnere med tilknytning til Innlandet. Juryen har vektlagt kvalitet, originalitet, uttrykk, materialitet og sammensetningen verkene imellom. Juryen har bestått av billedkunstner Anne Kristine Thorsby, kunsthåndverker Sidsel Hanum og metallkunstner og skulptør Ansgar Ole Olsen.

Utstillingsperioden varer fra 7. april til 19. mai 2018.bottom of page